Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά, με τεράστια επιτυχία, η παράσταση της σχολής μας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ και φέτος οι μαθητές της σχολής μας γέμισαν με χαμόγελα, ενθουσιασμό και πολύ χορό το θέατρο ΟΡΕΣΤΗΣ  ΜΑΚΡΗΣ στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα. Η παράστασή μας αυτή τη φορά είχε θέμα:
” Οι περιπέτειες του Peter Pan στη χώρα του ποτέ”
Το σκανταλιάρικο, ανέμελο παιδί που δε μεγαλώνει ποτέ, ο Πήτερ Παν, οι φίλοι του και οι περιπέτειές τους, μας ετοίμασαν ένα μαγικό χορευτικό ταξίδι στη Χώρα του Ποτέ με πρωταγωνιστές τα παιδιά της Σχολής! Η νύχτα έπεσε, τα φώτα άναψαν και η σκηνή γέμισε μικρούς και μεγάλους χορευτές που μας ταξίδεψαν και μας έκαναν να νιώσουμε και πάλι παιδιά.

Μια υπέροχη διασκευή του γνωστού παραμυθιού, που δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη!!! Γοργόνες, νεράιδες, ινδιάνοι, επικές μάχες του Πήτερ Παν ενάντια σε υποχθόνιους πειρατές, μέδουσες, μυθικά τέρατα του σκοτεινού βυθού & φαντάσματα στο στοιχειωμένο καράβι του Κάπτεν Χουκ! Στο τέλος, με συγκίνηση, διαπιστώσαμε ότι όλα μπορούν να συμβούν με λίγη πίστη, αγάπη και μια… δόση νεραϊδόσκονης!
Η σχολή παρουσίασε χορογραφίες κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου καθώς και χορογραφίες σε μοντέρνους ρυθμούς.

Με αυτή την εκδήλωση έκλεισε η φετινή χορευτική μας χρονιά. Η χαρά μας μεγάλη για την ανταπόκριση των θεατών μας και ειδικότερα για την χαρά που ένιωσαν τα παιδιά μας πάνω στη σκηνή…

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και σας περιμένουμε ξανά κοντά μας την καινούρια χρoνιά.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ: Σκηνικά & Backstage
Επαγγελματική φωτογράφιση στη Σχολή & Backstage
PETER PAN: Βραδιά Χορού & Πρόβες
VIDEO  “TRΑILER & ΠΡΟΒΕΣ”
VIDEO  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ  “PETER PAN”