Τα περισσότερα όνειρα που έκανα παιδί αφορούσαν το μπαλέτο!!! Είναι ξεκάθαρο τώρα πλέον που μεγάλωσα αρκετά και κοιτάζω πίσω στο χρόνο…

Πολύχρωμα τούλια, αστραφτερές πούλιες, τιάρες και σατέν κορδέλες στις πουεντ, πιρουέτες στις μύτες των ποδιών, αιθέριες κινήσεις στη μελωδία της λίμνης των κύκνων, μελωδίας που με συγκινούσε πολύ, όλα αυτά εμφανίζονταν στα όνειρά μου… ξέρετε ποια όνειρα, εκείνα που προκαλεί το μυαλό μας όταν είμαστε ξύπνιοι!!!

Όσο ήμουν μικρή ζήλευα τις μεγαλύτερες μπαλαρίνες της Σχολής με τις περίτεχνες tutus και τους κότσους τους, που τόσο όμορφα χόρευαν και τόσο δύσκολα φαίνονταν τα βήματα που έκαναν στα παιδικά μου ματάκια.. Πολύ γρήγορα ήθελα να μεγαλώσω τότε και να γίνω σαν αυτές, να χορεύω σόλο στις παραστάσεις και ρεπερτόριο από τις αγαπημένες μου μπαλαρίνες, τα πρότυπά μου των Bolshoi και του New York City Ballet…

Αυτά τα παιδικά όνειρα, αυτήν τη γλυκιά αγάπη που έχουμε για το μπαλέτο θέλαμε να αποτυπώσουμε σε αυτές τις φωτογραφίες που μας έβγαλε ο νέος μας συνεργάτης και πολυ-βραβευμένος φωτογράφος Δημήτρης Τσινιάς.

Η αρχική ιδέα ήταν να εικονογραφήσει το καινούριο μας site με φωτογραφίες των εγκαταστάσεων και πορτραίτα των καθηγητών. Τελικά όμως, όταν εκείνο το όμορφο απόγευμα της φωτογράφισης ήρθε στο τέλος του, είχαμε αποτυπώσει πολλά περισσότερα σε φωτογραφίες όπως θα δείτε και μόνοι σας!!! Και όλα αυτά όχι απλώς διακόσμησαν το site μας, αλλά αποτελούν και μοναδικές δικές μας εμπειρίες και έναν μικρό θησαυρό για τη Σχολή μας!

Εύα Καλαβρή

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ…